Vaalit 2018


HYYn edustajistovaalit 2018

HYYn edustajistovaalit järjestetään jälleen tänä syksynä! Äänestyspäivät ovat 31.10.–2.11. ja 5.–7.11. Muista käyttää ääntäsi! Äänestäminen on helppoa, sillä se tapahtuu nopeasti netissä omilla yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Vaaleissa valitaan 60 henkilön edustajisto, jolla on HYYn korkein päätäntävalta. Edustajisto päättää muun muassa HYYn säännöistä, budjetista, vuoden tavoitteista sekä kiinteistöjen ostamisesta ja myymisestä.

Voit tutustua edustajistovaaleihin myös HYYn sivuilla tai edustajistovaalien Facebook-tapahtumassa.

 

HYAL edustajistovaaleissa

Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset, HYAL, on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistossa vaikuttava puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö. HYAL uskoo, että ylioppilaskunta tavoittaa jäsenistönsä parhaiten HYYn piirissä toimivien järjestöjen kautta. HYAL haluaa varmistaa, että järjestöillä on parhaat mahdolliset toimintaedellytykset, jotta ne voivat keskittyä edunvalvontaan, opiskelijatapahtumien järjestämiseen ja jäsenistöstään huolehtimiseen. Lisäksi HYAL ottaa kantaa opiskelijoita koskeviin sosiaalipoliittisiin kysymyksiin, ja haluaa toiminnallaan ja vaikutustyöllään taata jokaiselle opiskelijalle parhaat mahdolliset edellytykset yliopisto-opiskeluun.

Tutustu HYALin vaaliohjelmaan:

Vaaliohjelma 2018

HYAL’s platform 2018