HYALin synttäribileet 30.11.


Rakas HYALimme täyttää tänä syksynä virallisesti 22 vuotta. Ja mitä olisikaan synttärisyksy ilman tämän juhlistamista! Tervetuloa siis juhlistamaan tätä onnellista syntymänmuistelutapahtumaa kanssamme rennoissa tunnelmissa Uuden ylioppilastalon Alina-saliin perjantaina 30. marraskuuta! Karkotetaan yhdessä edarivaaleista ja HYY150-juhlinnasta jäänyt väsymys sekä marraskuun kasaantunut harmaus ja pimeys, ja pistetään jalalla koreaksi.

Bileiden ohjelma tarkentuu myöhemmin, joten pysy kuulolla! Huhut kertovat jotain beer pong -turnauksesta ja limboskabasta. Ja tanssimaan tullaan, totta kai! Voimme myös tehdä tästä yhdessä meidän näköisemme juhlat, joten jos sinulla on ohjelmatoiveita, ota yhteyttä hallitukseen.

HYAL tarjoaa bileille tilan ja juhlijoille hieman suolaista ja makeaa vatsantäytettä, mutta vielä tarvitaan juhlijat. Eli just sut!

Pukukoodi on vapaa ja rento, mutta juhlava. Kunnioittaaksemme nuorta aikuista HYALia, laittakaamme yllemme jotain pinkkiä.

Ovet bileisiin avataan klo 18, ja juhliminen Alinassa päätetään n. klo 02. Tämän jälkeen juhlia voi jatkaa esimerkiksi jossakin Kaivopihan anniskelutiloista.

Juhla on avoin ja ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Alina-saliin ei koko maailmaa mahdu, joten kannattaa tulla juhliin ennemmin aikaisin kuin yötä vasten. Huomaathan lisäksi, että tarkistamme kaikkien opiskelijakortit Alina-salin/Uuden ylioppistalon ovella.

Valitettavasti tila ei ole esteetön. Mikäli tarvitset apua paikalle saapumisessa, olethan yhteydessä hallitukseen: hallitus(a)hyal.fi.

Facebook