HYALin Talviseminaari 18.-20.1.


Talviajan paras ankkatapahtuma on täällä taas! HYAL eli Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset kutsuu just sut mukaan! Kaikki HYALin toimijat ja HYALista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

HYALin Talvisemmassa 2019 muun muassa suunnitellaan HYALin alkavaa vuotta ja tietenkin ryhmäydytään. Lisäksi totta kai saunotaan ja rentoudutaan ja ehkäpä sitsataan. Tarkempaa ohjelmaa tiedossa lähempänä tapahtumaa. Semman virallinen ohjelma alkaa perjantaina noin klo 17, ja semma päättyy sunnuntaina noin puoliltapäivin. Voit osallistua niin pitkäksi aikaa kun sinulle parhaiten sopii!

Talvisemmailemme hyalilaisille jo tutuksi ja rakkaaksi tulleesssa Lärkansissa, Nuuksiossa, osoitteessa Ruuhijärventie 5. Lärkänsille pääsee julkisilla, mutta myös kimppakyytejä sumplitaan lähempänä tapahtumaa.

Semma kustantaa seuraavanlaisesti: 20 € koko viikonlopulta/kahdelta yöltä, 15 € yhdeltä yöltä ja 10 € päivävisiitiltä. Semman maksuilla kustannetaan Lärkansin vuokraus ja kaikille yhteiset lämpimät ruuat ja aamupalat.

Ilmoittautuminen semmaan on 1.-15.1. ja tapahtuu erillisellä lomakkeella.

Facebook