Ankkain vesijumppaa 18.5.


Hei rakas ankkaväki ja kaikki ankanmieliset!

Raikas ulkoilma kutsuu meitä jälleen ja Helsinki City Run tulee taas – ja niin tulee myös ankkojen vallan tuttu käsivarsi-vesijumppa! Keräämme perinteiseen tapaan varojamme pitämällä Helsinki City Run Marathonilla huoltopistettä, josta juoksijat saavat vettä tai urheilujuomaa – tai halutessaan molempia. Tule siis jakamaan ahkerille juoksijoille juotavaa ja pitämään hauskaa ulkona lämminhenkisessä ankkaporukassa, jossa edes kylmä viima ei puske meidän höyhenistämme läpi (pukeudummehan tietenkin sään mukaisesti).

Vesijumppapisteemme sijaitsee Merisatamassa, ja tarkempaa sijaintia jaamme juoksupäivän aamuna tänne tapahtumaan. Paikalla voi olla klo 13-14 (10 hlö) tai 14-18 (20 hlö), tai vaikka koko ajan! HYAL tarjoaa vesijumppaajille pizzaa, jotta rakkaat ankat saavat päivän energiansa takaisin.
Huom! Mikäli sinulla on varaa valita useammasta slotista, voit katsoa, kummassa slotissa on enemmän tarvetta (suluissa oleva luku kertoo henkilömäärän tarpeen).

Ps. Vuorot ovat huomattavasti eri pituisia, koska järkeviä vuoronvaihtohetkiä ei ole kahden ja iltakuuden välissä. Ilmoitathan Minna Inkiselle (0415950774) mikäli et voi olla koko vuoroa!