HYALin Kesäseminaari vol. 1 15.-16.6.


Kesän parhaat ankkatapahtumat eli HYALin kesäseminaarit ovat täällä jälleen!

🔸MISTÄ ON KYSE🔸
Kesäsemma ykkönen on loistava tilaisuus HYALin toiminnasta kiinnostuneille päästä mukaan ankkaporukkaan turvallisessa ja vastaanottavassa ilmapiirissä. Vanhemmille ankoille kesäsemma on tilaisuus nähdä kaikkia ankkaystäviä ja antaa arvokas tietotaitopanoksensa viikonlopun aikana käsiteltäviin aiheisiin! Ohjelmassa on HYALissa ja ylioppilaskunnassamme ajankohtaisten asioiden käsittelyä, unohtamatta tietenkään rentoa ja leikkimielistä muihin ankkoihin tutustumista.

🔸MISSÄ JA MILLOIN🔸
Kesäseminaari vol. 1 järjestetään tutussa kaupunkiympäristössä Uuden ylioppilastalon 3. kerroksessa. Lauantaina 15.6. ohjelmaa on klo 10-18, sunnuntaina 16.6. klo 12-18. Lauantaina ilta jatkuu virallisen osuuden jälkeen epävirallisemman tutustumisen ja hauskanpidon merkeissä jatkoilla.

🔸MITÄ SYÖDÄÄN🔸
Molempina päivinä on varattu aikaa omakustanteiseen lounaaseen. HYAL kuitenkin tarjoaa semman osallistujille pientä välipalaa, naposteltavaa ja juotavaa, eli kunkin ankan tarvitsee varautua ainoastaan isommilla eväillä. Ylioppilasaukion UniCafé on lauantaisin auki.

🔸ILMOITTAUTUMINEN🔸
Muistathan ilmoittautua semmaan oheisella lomakkeella: http://bit.ly/kesäsemma1ilmo. Ilmoittautumislomakkeen avulla kartoitamme suuntaa-antavasti semman osallistujamäärää ja arvioimme semmapäivien aikana tarjottavan välipalan määrän. Tapahtumaan voi ja saa kuitenkin osallistua ilman erityistä ennakkoilmoittautumista! Jokainen semmasta kiinnostunut on lämpimästi tervetullut!

Nähdään semmassa! 💛

Kysyttävää? Pistä rohkeasti viestiä:
pj@hyal.fi // hallitus@hyal.fi

ps. Kesäseminaari vol. 2 järjestetään elokuussa 23.-25.8. Nuuksion Lärkansissa, toivottavasti näemme myös siellä! 🌲🏡🌲
https://www.facebook.com/events/391644425019057/

Muistutamme myös, että toimintamme on syrjinnästä vapaata. Jokainen HYALin toiminnassa mukana oleva, kanssamme yhteistyötä tekevä ja tapahtumiemme ja tilaisuuksiemme osallistuja saa toimia vapaan, kunnioittavan ja avoimen ilmapiirin vallitessa ilman pelkoa syrjinnästä tai häirinnästä. Kohtelethan kanssaihmisiäsi kunnioittavasti ja hyväksyvästi ja puutut mahdolliseen häiritsevään käyttäytymiseen.

Mikäli olet HYALin tapahtumissa tai toiminnassa kokenut tai todistanut minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai epätasa-arvoista kohtelua, voit ilmoittaa tapahtuneesta lomakkeella: https://goo.gl/yFLhEz.

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita. Voit lukea ne oheisesta linkistä https://goo.gl/xw5ybN .

Uusi ylioppilastalo on esteellinen tila. Otathan yhteyttä hallitus@hyal.fi mikäli tarvitset apua saapumisessa.