HYALin Kesäseminaari vol. 2 23.-25.8.


KVAAK! KESÄSEMMA vol. 2 TULEE!

🔹MISTÄ ON KYSE🔹
Varaa jo kalenteristasi vuoden paras viikonloppu, jossa yhdistyvät järjestötoiminta ja mökkeily – eli HYALin kesäsemma 2! HYALin kesäseminaariin ovat lämpimästi tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin ankat – tämä saa olla vaikka ensikosketuksesi HYALiin! Perinteisiin kuuluen kesäseminaari kakkonen sisältää niin tiukkaa asiaakin kuin rentoa ajanviettoa.

🔹MISSÄ JA MILLOIN🔹
Kesäsemma järjestetään 23.-25.8. partiomökki Lärkansissa, Espoon Nuuksiossa. Lärkansin osoite on Ruuhijärventie 5. Paikka onkin monelle hyalilaiselle entuudestaan tuttu. Lärkansiin pääsee julkisilla, mutta tässä tapahtumassa myös sumplitaan mahdollisia autokyytejä lähempänä semmaa.

🔹AIKATAULU🔹
Ohjelma alkaa perjantaina klo 17. Paikalle voi saapua klo 16 alkaen. Sunnuntaina päätämme semman yhdessä puoliltapäivin, mutta varsinaista asiatyöskentelyä sunnuntaina ei ole. Lauantaina työskentelemme HYAL-asioiden parissa koko päivän. Sekä perjantaina että lauantaina lämpiää sauna, ja perinteitä kunnioittaen myös sitsaamme viikonlopun aikana. Sinun ei tarvitse sitoutua semmaan koko viikonlopuksi, vaan olet tervetullut osallistumaan juuri sellaiseksi ajaksi kuin pystyt!

🔹SEMMAN KUSTANNUKSET🔹
Semma kustantaa 20€ koko viikonlopuksi osallistuvilta, 15€ yhdeksi yöksi jääviltä ja 10€, mikäli osallistuu semmaan päiväseltään yöpymättä Lärkansissa. Osallistumismaksulla kustannetaan Lärkansin vuokra sekä yhteiset ruokailut. Sinun ei siis tarvitse suunnittella viikonlopun ruokailuja itsellesi laisinkaan. Erityisruokavaliot huomioidaan. Omia eväitä ja janojuomia saat tietenkin ottaa mukaan! Semman maksuohjeet lähetetään ilmoittautujille semman tienoilla.

🔹ILMOITTAUTUMINEN🔹
Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä 18.8. mennessä:
http://bit.ly/kesäsemma2ilmo
Ilmoittautuminen on sitova, eli sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et saapuisi paikalle. Lisäohjeita esimerkiksi pakkaamiseen ja paikalle saapumiseen saat lähempänä tapahtumaa.

Kysyttävää? Pistä rohkeasti viestiä:
pj@hyal.fi // hallitus@hyal.fi

Muistutamme myös, että toimintamme on syrjinnästä vapaata. Jokainen HYALin toiminnassa mukana oleva, kanssamme yhteistyötä tekevä ja tapahtumiemme ja tilaisuuksiemme osallistuja saa toimia vapaan, kunnioittavan ja avoimen ilmapiirin vallitessa ilman pelkoa syrjinnästä tai häirinnästä. Kohtelethan kanssaihmisiäsi kunnioittavasti ja hyväksyvästi ja puutut mahdolliseen häiritsevään käyttäytymiseen.

Mikäli olet HYALin tapahtumissa tai toiminnassa kokenut tai todistanut minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai epätasa-arvoista kohtelua, voit ilmoittaa tapahtuneesta lomakkeella: https://goo.gl/yFLhEz.