Varainkeruu


Opiskelijan puolella – Pienkeräys

HYAL ry eli Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset on eri tiedekuntien aktiiveista muodostuva puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys, joka vaikuttaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa

Puoluepoliittisen ideologian sijasta HYAL on sitoutunut sivistysyliopiston ja akateemisen vapauden edistämiseen. HYAL vaatii yliopistolta ja yhteiskunnalta sellaista tukea opinnoille, että jokainen opiskelija pärjää ja pystyy opiskelemaan eri elämäntilanteissa.

HYALin mielestä ylioppilaskunnan tulee jatkossakin tukea piirissään olevia yli 250 opiskelijayhteisöä ja järjestöä. Yhteisöt pystyvät tarjoamaan opiskelijoille upeaa ja monipuolista toimintaa, merkityksellisiä ihmissuhteita sekä opintokohtaista edunvalvontaa.


Pienkeräyksellä tuet opiskelijajärjestömme toimintaa, jotta voimme:

-Järjestää opiskelijoille avoimia tilaisuuksia tavata uusia poikkitieteellisiä ystäviä, oppia uutta ja saada vertaistukea.

-Vaikuttaa opiskelijayhteisöjen toimintaedellytyksiin puolustamalla järjestötukia, -tiloja ja -koulutuksia.

-Edistää opintojen joustavuutta Helsingin yliopistolla.

-Vastustaa opiskelijoiden hyvinvointiin ja toimeentuloon tehtäviä leikkauksia yhteiskunnassa.Voit lahjoittaa haluamasi summan:

MobilePay:
https://qr.mobilepay.fi/28/2/01/031/358440271140?v=1
+358 440271140
Vastaanottaja yhdistyksen taloudenhoitaja: Joona Rissanen
Viestikenttään: Lahjoitus

Pankkitilille: 
Nimi: HYAL Ry
(Nordea): FI47 2001 1800 1427 40
Viestikenttään: LahjoitusMitä lahjoittamillasi varoilla tehdään?

Käytännössä keräysvaroilla tuetaan HYAL ry:n toimintaa. Keräysvaroja käytetään yhdistyksen sääntöjen 5 § mukaisen toiminnan järjestämiseen vuonna 2024. Näihin kuuluvat yhdistyksen järjestämät jäsenille avoimet tapahtumat ja kokoukset ja yhdistyksen viestintä-, markkinointi- ja julkaisutoiminnasta aiheutuvat kulut oheisesti:

 1. Kesä- ja talviseminaarit:
Sisältäen koulutus toimintaa ja työpajoja aiheena yhdistyksen toiminta, opiskelijavaikuttaminen Helsingin yliopistolla ja ylioppilaskunnassa, ylioppilaskunnan strategian ja muiden ohjaavien dokumentit, opiskelijajärjestöjen tukemisen ja kuulemisen ideointi, sosiaalisen median  ja muista viestintään liittyvistä teemoista, jäsenten oman osaamisen sanoittamisen tukeminen ja yhteisöllisyyden rakentaminen. Lisäksi seminaareissa on tarjoilut ja kevyttä virkistysohjelmaa. Seminaarit järjestetään mahdollisuuksien mukaan retriitinomaisesti yhdistykselle perinteisellä Nuuksion partiolaismökillä tai mikäli tämä ei ole mahdollista, tavoitellaan muuta pääkaupunkiseudun läheisyydessä olevaa tilaa jossa voi yöpyä ja jossa on sauna.

2. Koulutusillat 1-3 kpl:
tapahtuen samalla periaatteella kuin seminaarit, mutta lyhyemmässä muodossa kestolta 1-5 tuntia ja ne järjestetään ensisijassa ylioppilaskunnan ja kumppanuusjärjestöjen omissa tiloissa.  Koulutustilaisuuksiin voidaan kutsua kouluttajiksi ja puhujiksi yhdistyksen ja ylioppilaskunnan alumneja ja muita teemoihin sopivia asiantuntijoita. 

4. Yhdistyksen järjestämien muiden tapahtumien kulut 1-10 kpl.
Sisältäen: Yhdistyksen suuren teltan kuljetuskulut Helsingin yliopiston eri kampusten ja opiskelijatapahtumien kuten fuksiaisten järjestämispaikkojen läheisyyteen pääkaupunkiseudulla. Ohjelmanumeroiden kustannukset esimerkiksi askarteluvälineitä, pelejä, leluja ja tarjoiluja ohjelmanumeroista riippuen. Sitsitapahtumien eli akateemisten pöytäjuhlien kulut sisältäen tarjoilu-, tila- ja välinekulut kuten äänentoisto-, valopöytä- ja keittiötarvikevuokra, koristeihin käytettävät askartelumenot.

5. Yhdistyksen viestintä-, markkinointi- ja julkaisutoiminnasta aiheutuvat kustannukset
Sisältäen yhdistyksen verkkosivujen ylläpitokulut, viestinnän sähköisten apuvälineiden kulut kuten Canva Pro palvelu, sosiaalisen median julkaisujen mainostaminen, yhdistyksen oman ylioppilaskunnan edustajistovaalikampanjan graafisen ilmeen tilaus, edustajistovaalijulisteiden ja pamflettien teetättäminen, tiedotteiden ja tapahtumien paperimateriaalien printtauskulut. Lisäksi yhdistyksen jäsenten iloksi ja yhdistyksen markkinointia edistäen voidaan hankkia yhdistyksen maskotin inspiroimia haalarimerkkejä. Erityishuomiona, että yhdistys on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton poikkitieteellinen opiskelijajärjestö.

6. Yhdistyksen, yhdistyksen hallituksen ja yhdistyksen edustajistoryhmän kokousten tarjoilu- ja tilakustannukset.

7. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiville järjestöille koulutustoimintaa
Aiheista: järjestötoiminnassa jaksaminen ja hyvinvointi, yhdistystoiminnan byrokratia ja taloudenpito, järjestöjen väliset suhteet ja yhteisprojektit. Koulutustilaisuuksiin voidaan kutsua kouluttajiksi ja puhujiksi yhdistyksen ja ylioppilaskunnan alumneja ja muita teemoihin sopivia asiantuntijoita. Lisätietoa voi tiedustella HYAL Ryn 2024 hallituksen varapuheenjohtaja Sophie Nyyssöseltä sophie.nyyssonen@helsinki.fi

Lisätietoja HYALista hyal.fi tai sosiaalisissa medioissa @hyalry 

Pienkeräysnumero RA/2024/783